Ziarul electronic al arădenilor

Falcă, în delegaţia PNL la consultările cu Iohannis

gheorghe-falcaRaluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristian Buşoi şi Marian Petrache vor face parte din delegaţia Partidului Naţional Liberal care va merge miercuri la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni, potrivit unei comunicări oficiale a liberalilor.

„Am primit invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Biroul Politic Naţional a decis să îmi acorde mandat pentru aceste consultări în privinţa echipei şi a ceea ce vom discuta acolo.

Mandatul nostru îl vom prezenta întâi domnului preşedinte Klaus Iohannis. Sunt două lucruri pe care PNL nu poate să le ignore şi de la care nu va face rabat. Primul este acela că o persoană condamnată definitiv nu e potrivită pentru a deţine funcţia de prim-ministru“, a declarat, marţi, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului.

Potrivit acesteia, al doilea lucru peste care PNL nu poate trece este ca Parlamentul să facă legi pentru anumite persoane.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri va avea prima rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament privind formarea Guvernului. „Mâine voi avea prima rundă de consultări cu partidele politice care au intrat în Parlament. Vom vedea cum vede fiecare partid continuarea, care evident are de-a face cu formarea unui Guvern“, a declarat şeful statului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.