Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Cupa Davis la Arad, o mare realizare pentru oraș“

tenis-300x200Organizarea întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Slovenia este o „binecuvântare și o mare realizare pentru Arad“, a afirmat, joi, primarul Gheorghe Falcă, acesta anunțând că Primăria a contribuit cu 50.000 de euro, pentru acest eveniment sportiv.

Primarul Falcă a spus că lucrările pentru pregătirea Sălii „Victoria“ sunt în grafic.

„Organizarea acestui eveniment la Arad a fost o oportunitate prin care s-a modernizat Sala Sporturilor. Evenimentul care va avea loc la Arad, în 4-6 martie, este unic, fiind o mare realizare şi o împlinire pentru iubitorii tenisului din Arad şi din ţară. Un astfel de eveniment este o binecuvântare pentru municipiul Arad, pentru că vom avea ocazia să promovăm oraşul. Primăria a alocat 50.000 de euro pentru acest eveniment, din care se vor achita cheltuielile de transport, cazare şi masă pentru sportivi, arbitri şi oficialităţi“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul a mai anunțat că Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare, online, 500 de bilete pentru acest eveniment, restul locurilor în sală urmând să fie ocupate de membrii cluburilor de tenis din oraş și țară, membrii galeriilor şi oficialităţi.

Falcă a mai anunțat că în zona Sălii „Victoria“ va fi amenjat un cort și ecrane, pentru a putea fi urmărite meciurile.

În perioada desfășurării meciurilor, în sala „Regele Ferdinand“ va fi organizată o expoziție cu trofee obținute în competiții. Acestea aparțin colecționarului Virgil Valea.

Expoziția va fi organizată de Primărie, în colaborare cu Complexul Muzeal Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.