Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Calimente nu se mai afla pe listele PNL pentru alegerile parlamentare“

falca-calimente-300x203Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că deputatul Mihăiță Calimente a demisionat din partid deoarece nu se mai afla pe lista candidaților liberali la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat într-o conferință de presă, organizată marți, la sediul PNL Arad, despre reacțiile din filial după demisia deputatului Calimente, Falcă a afirmat că acesta acționat în „stilu-i caracteristic“.

„Domnul Calimente nu se mai afla pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din acest an. Dânsul a cerut o discuţie privată în care să-i comunicăm acest lucru. I-am comunicat că nu se mai află pe liste în discuţia privată, iar dânsul, în stilu-i caracteristic, a migrat la alt partid“, a declarat Gheorghe Falcă.

Deputatul Mihăiţă Calimente a decis, în luna iulie, să părăsească PNL şi să se înscrie în ALDE.

„În PNL, atmosfera a devenit irespirabilă. Nu mi-am putut închipui niciodată că poate exista băsism fără Băsescu. În momentul în care Gheorghe Falcă a fost numit preşedinte unic al filialei arădene a partidului, mi-am dat seama că locul meu nu mai este în acest partid“, a declarat Calimente, după anunțarea demisiei.

Mihăiţă Calimente a devenit membru PNL în anul 2000 şi de atunci până în anul 2012 a fost vicepreşedinte PNL Arad. Ca membru al acestui partid, a fost ales deputat în trei legislaturi consecutive.

CITITI SI: Deputatul Mihăiţă Calimente a demisionat din PNL și s-a înscris în ALDE

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.