Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Banatul și Transilvania trebuie să dea direcția României“

falcaPrimarul Gheorghe Falcă îi îndeamnă pe arădeni să meargă să voteze, pentru că „Banatul și Transilvania trebuie să dea direcția României“.

Pentru prima dată de când a fost ales primar, în 2004, liberalul Gheorghe Falcă a mers la vot fără a-i invita pe jurnalişti să fie de faţă, iar ulterior a postat pe Facebook un îndemn ca arădenii să meargă să voteze, arătându-se îngrijorat că prezenţa la urne este de două ori mai mare în Teleorman, judeţ în care candidează liderul PSD Liviu Dragnea.

„Invit cetățenii Aradului să iasă la vot. După cum se poate vedea, în Teleorman, prezența la vot este dublă, de aceea cred că Banatul și Transilvania trebuie să iasă la vot pentru că noi trebuie să dăm direcția României. Îi rog să iasă la vot pe oamenii care aduc bunăstare României pentru a avea întreaga țară bunăstare“, a spus Gheorghe Falcă, duminică, la ieșirea din secția de votare.

Falcă a mai afirmat că modelul Aradului trebuie dus în toată țara.

„Am votat astăzi pentru a duce modelul Aradului în toată țara. Am votat astăzi pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru în Uniunea Europeană“, a spus Gheorghe Falcă, aflat pe locul 5 pe lista candidaților PNL Arad pentru Camera Deputaților.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.