Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: Aşteptăm ca unii competitori să ne devină parteneri. Întindem o mână USR

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, lansează un apel către foşti competitori din turul I al alegerilor prezidenţiale să li se alăture liberalilor în susţinerea lui Klaus Iohannis pentru turul II, arătând că PNL „întinde o mână“ USR.

„Aşteptăm ca unii dintre competitori să ne devină parteneri, aşa cum am văzut declaraţiile de la USR-PLUS, că vor vor fi parteneri în turul II pentru Klaus Iohannis. O să îi aşteptăm în această campanie să ni se alăture. Poate cu această ocazie o să ne şi cunoască mai bine faţă de cum a fost în ultimul an“, a declarat, luni, Gheorghe Falcă, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cum vede posibilă colaborarea cu USR la nivelul judeţului Arad, unde USR a fost un critic constant al administraţiilor conduse de PNL, în ultimul an, Falcă a spus că „întinde o mână“ formaţiunii.

„În primul rând, dânşii au anunţat astăzi, într-o conferinţă naţională, că îl susţin pe preşedintele Klaus Iohannis şi că se implică în această campanie. Evident, noi astăzi le întindem o mână, de a ne vedea, o să primească şi o invitaţie oficială. O să existe în primul rând o întâlnire între şeful de campanie, domnul Cionca (Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte PNL Arad – n.r.) şi persoana care va fi desemnată de dânşii pentru această campanie, şi împreună o să ne exprimăm strategia. Sunt sigur că nu o să mai fie atât de virulenţi (la adresa PNL – n.r.) în viitor“, a declarat liderul PNL Arad.

Gheorghe Falcă a accentuat că pentru PNL competitorii vor rămâne întotdeauna de la PSD.

„Transmit acest mesaj şi pentru USR, să înţeleagă că noi nu am fost niciodată adversarii Aradului, să înţeleagă că noi am fost cei care am construit şi proiectele noastre s-au văzut şi se vor vedea“, a mai spus Falcă.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.