Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Aradul nu are prefect“

cosmin pribac11„Aradul nu are prefect“, a răspuns primarul Gheorghe Falcă atunci când a fost întrebat de mass-media dacă crede că prefectul Cosmin Pribac va fi schimbat din funcție în urma evaluării făcute de Guvern.

Falcă susține că prefectul județului Arad, Cosmin Pribac (foto), nu a „deranjat“ pe nimeni și nu s-a implicat în proiectele orașului.

„Are Aradul prefect? Au fost diverse teme în Arad care aparţin de statul român. El, ca reprezentant al Guvernului… s-a implicat? Aradul nu are prefect. Aşa că, nederanjând pe nimeni… Când executa ordinele PSD era deranjant…“, a declarat Gheorghe Falcă.

Guvernul evaluează prefecţii şi va prezenta concluziile acestui proces în jurul datei de 1 februarie, urmând a se ţine cont de “performanţele” acestora, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Premierul Dacian Cioloş declara imediat după instalarea în fruntea Guvernului că va începe o operaţiune de evaluare a tuturor angajaţilor din administraţie, atât funcţionari publici, cât şi personal de conducere, pe baza unor criterii de eficienţă asemănătoare celor folosite în interiorul Comisiei Europene.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.