Ziarul electronic al arădenilor

Falcă anunță: „Arădenii nu rămân fără căldură“

Furnizarea agentului termic către populația municipiului Arad nu va fi sistată, a anunțat, marți, primarul Gheorghe Falcă.

„C-Gaz Energie va furniza în continuare gaze naturale către CET Arad. În cele din urmă s-a identificat o soluţie menită să deblocheze situaţia de la CET. Ea va fi pusă în practică în perioada imediat următoare”, a declarat primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, după întâlnirea de la  Ministerul Energiei.

Întâlnirea de lucru dintre reprezentanţii Primăriei municipiului, ai SC CET  şi ai SNGN ROMGAZ SA s-a desfăşurat în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Energiei, Doru Vişan.

„Iniţial au fost propuse mai multe soluţii de rezolvare a situaţiei de la CET Arad, convenindu-se asupra celei care putea fi pusă în aplicare în cel mai scurt timp.

Miercuri, 14 februarie, este o programată o nouă întâlnire, de această data la  nivel local între reprezentanţii Primăriei şi cei ai SC CET Arad. Cu această ocazie se va definitiva procedura pentru aplicarea soluţiei identificate la Bucureşti“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Primaria Municipiului Arad.

Săptămâna trecută, Primăria Municipiului Arad a informat că a fost notificată de furnizorul C-Gaz Energie cu privire la amânarea sistării furnizării de gaze naturale la CET Arad SA, pentru data de 13 februarie, ora 15.30.

Blocajul intervenit în activitatea SC CET Arad SA a apărut ca urmare a solicitării plăţii în avans a facturilor de gaze naturale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.