Ziarul electronic al arădenilor

Falcă amenință: „De azi încolo nu am să mai menajez vreun coleg“

G. FalcaCopreședintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a amenințat, joi, că nu își va mai menaja unii colegi din partid, care se folosesc de anumite site-uri locale de știri ca să „explice ce vor ei“.

Gheorghe Falcă a făcut aceste afirmații după ce pe câteva site-uri de știri au apărut informații conform cărora ședința Comitetului Judeţean Executiv al PNL Arad, desfășurată miercuri, ar fi fost cu „scântei“, copreședintele Ioan Cristina având un discurs „extrem de dur“ cu privire la ceea ce se întâmplă în filială.

Într-o conferință de presă susținută joi, la sediul PNL Arad, Gheorghe Falcă, a spus că la ședința Comitetului Judeţean Executiv al PNL Arad „fiecare şi-a spus punctul de vedere“.

„Nimeni nu a spus că totul a decurs frumos. Fiecare şi-a spus punctul de vedere. 80 la sută dintre colegi au avut discursuri echilibrate. Întotdeauna există, cel puţin 20 la sută din discursuri, mai radicale. (…) Cred că de azi încolo nu am să mai menajez vreun coleg. Pentru că am senzaţia că dacă eu am menajat mulţi colegi, ei au folosit anumite site-uri să explice ce vor ei şi ce înţeleg ei“, a declarat Gheorghe Falcă.

În cadrul conferinței de presă, Gheorghe Falcă a afirmat că el şi Ioan Cristina au propus, în toamna anului 2015, conducerii centrale a partidului, ca Iustin Cionca să fie candidatul liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.

„Acest lucru i l-am adus aminte, ieri, domnului Cristina şi, într-un final, în cadrul şedinţei, şi-a adus aminte domnul Cristina că împreună cu dânsul, la Bucureşti, am scris numele Cionca. Asta înseamnă că unul dintre noi doi ne respectăm strategia pe care am propus-o în urmă cu multe luni, pentru Consiliul Judeţean“, a declarat Falcă, acesta adăugând că „mulţi primari care au votat pentru domnul Ţolea și-au arătat sprijinul pentru Cionca la șefia Consiliului Județean Arad“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.