Ziarul electronic al arădenilor

Falcă acuză: „Politicienii ratați din PSD sabotează evenimentele orașului“

Primarul Gheorghe Falcă îi acuză pe social-democrații arădeni că sabotează evenimentele organizate cu ocazia zilelor municipiului, afirmând că aceștia sunt politicieni „ratați“.

Falcă susține că, în urmă cu câteva zile, Beniamin Vărcuș, consilier local PSD, a trimis o solicitare Direcției Sanitar Veterinare pentru a-i verifica pe comercianții care participă la evenimentul „Produs în Arad“, organizat în Piața „Avram Iancu“.

„Acestor comercianți li s-a cerut să demonstreze că au avut condiții igienice pentru realizarea gemului și a altor produse locale“, susține primarul Aradului.

Totodată, Falcă a afirmat că Vărcuș a solicitat și ANAF-ului să facă controale în Piața „Avram Iancu“, locația în care se va desfășura evenimentul.

„Aceasta este lupta Aradului cu oamenii care atunci când dețin puterea o folosesc împotriva economiei, împotriva lucrurilor bune, împotriva dezvoltării. Aceasta este imaginea PSD-ului, iar singura lor acțiune este sabotajul.     Sper ca instituțiile statului să nu fie în subordinea unor politicieni ratați”, a declarat Gheorghe Falcă.

Ediția din acest an a Zilelor Aradului se va desfășura în perioada 18 – 28 august,  iar organizatorii au anunțat că vor oferi arădenilor mai multe premiere, printre care un spectacol de operă în aer liber și o videoproiecție de clădirea Palatului Administrativ, alături de evenimentele tradiționale, concerte de muzică ușoară, de muzică populară, spectacole pentru copii.

Toate evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.