Ziarul electronic al arădenilor

Facturile de apă și de canalizare pot fi plătite la magazinele care au sigla Un-Doi Centru de Plăți

Compania de Apă Arad vine în continuare în sprijinul abonaților, pentru ca aceștia să poată plăti mai ușor facturile de apă și de canalizare.

În urma încheierii unui parteneriat între Compania de Apă și Un-Doi Centru de Plăți, din luna ianuarie clienții Companiei vor putea achita facturile de apă și de canalizare la toate magazinele semnalizate cu sigla Un-Doi Centru de Plăți.

Clienții Companiei trebuie să prezinte factura iar angajații magazinelor partenere vor scana codul de bare și vor încasa contravaloarea în numerar.

Pentru astfel de plăți nu se percepe comision iar plata facturii este  confirmată prin eliberarea unei chitanțe cu toate detaliile tranzacției.

Magazinele partenere ale Un-Doi Centru de plăți pot fi localizate foarte ușor prin intermediul site-ului https://www.un-doi.ro/.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.