Ziarul electronic al arădenilor

Expoziție foto: Biserica Franciscană din Cetatea Aradului

IMG_3771Fotografii inedite, documente, dar și studii privind starea Bisericii Franciscane din Cetatea Aradului, vor fi prezentate publicului interesat.

Evenimentul va fi organizat duminică, 21 august, începând cu ora 12.00, de Primărie cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale și al Complexului Muzeal.

„Municipiul Arad, în calitate de partener al proiectului European City-Oraşul meu european, organizează cu ocazia Zilelor Aradului 2016 un eveniment special în Cetatea Aradului. Arădenii sunt invitați în Cetatea Aradului la expoziția de prezentare a studiilor realizate de specialiștii care au evaluat starea Bisericii Franciscane din Cetate. Vor fi expuse fotografii inedite și alte documente. Din 30 în 30 de minute, până la ora 18.00, vor fi organizate tururi pentru vizitatori, ghidate de istorici“, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Arad.

Accesul vizitatorilor în Cetatea Aradului se va face pe baza buletinului /cardului de identitate.

Proiectul My European City este finanţat prin programul Europa pentru Cetăţeni 2014-2020, Rețeaua orașelor și co-finanțat de Consiliul Local al Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.