Ziarul electronic al arădenilor

Expoziție de fotografie. „China, istorie și contemporaneitate”

Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, vă invită la evenimentul de prezentare al expoziției „China, istorie și contemporaneitate”.

Artist fotograf: Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro Arad

Evenimentul va avea loc la Sala „Clio” (str. Horia, nr. 10) a Complexului Muzeal Arad, marți, 12 noiembrie, ora 17.00.

Prezintă:

Prof. univ. dr. Lizica Mihuț, Președintele Forumului Prieteniei și Colaborării Româno – Chineze

Prof. Ludovic Notaros – jurnalist

Dr. Andó Andrei, Directorul Direcției de Comunicare, Strategii și Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean Arad

Expoziția este inclusă în programul conferinței despre cultura și civilizația chineză, ediția a cincea, a Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze.

„Vă invităm să aruncăm o privire… jurnalistică asupra unor metropole chinezești, în cadrul expoziției «China, istorie și contemporaneitate». Expoziția este o ocazie bună să observăm detaliile vieții din Luoyang, Jiaozuo, Kaifeng, Dengfeng, puțin cunoscute la noi dar metropole de nivel mondial”, explică Nelu Scripciuc, artist fotograf, președintele FotoClubPro Arad.

Expoziția este organizată de Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, în cadrul

Simpozionului Internațional „Cultură și Civilizație Chineză. Dialoguri Româno-Chineze“, ediția a V-a , 11 – 13 noiembrie 2019.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Complexul Muzeal Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.