Ziarul electronic al arădenilor

Expoziție cu adopție organizată la Adăpostul public de câini din Arad

Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Societatea Gospodărirea Comunală Arad SA, vă invită sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 10.00, la o expoziție canină cu adopție.

Aceasta  va avea loc la Adăpostul public de câini Arad, situat pe Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Intenția organizatorilor este de a reuni iubitorii de câini în incinta Adăpostului public pentru a discuta și căuta la fața locului soluții de îmbunătățire a vieții patrupedelor.

Evenimentul va începe cu vizitarea Adăpostului public, prilej cu care vor fi prezentați câinii găzduiți aici, modul în care sunt îngrijiți și va avea loc un dialog despre cum li se pot îmbunătăți condițiile de viață.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

„Pe toți cei care iubiți animalele și rezonați sufletește cu situația câinilor găzduiți în Adăpostul public de pe str. Bodrogului, nr. 1, vă invit, sâmbătă, 24 iulie, ora 10.00, să discutăm, la fața locului, despre cum putem îmbunătăți viața acestora”, este invitația lansată de viceprimarul Lazăr Faur prin intermediul paginii personale de Facebook.

De altfel, toți cei care doresc să adopte un prieten patruped sunt așteptați de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, la Adăpostul public de lângă Aeroport.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.