Ziarul electronic al arădenilor

Expoziția „O lume dispărută la Muzeu. Dinozaurii”, prelungită

Muzeul de Științe ale Naturii (Palatul Cultural Arad)

4 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020

Cea mai atractivă expoziție din Arad, „O lume dispărută la Muzeu. Dinozaurii”, va rămâne în Muzeul de Științe ale Naturii/Complexul Muzeal Arad până anul viitor, fiind deschisă până în data de 15 ianuarie 2020!

Expoziția interactivă ”O lume dispărută la MUZEU. Dinozaurii” este cel mai de succes eveniment muzeal organizat la Arad în acest an.

În cadrul acesteia a fost organizat în luna octombrie și un eveniment nocturn ”Noaptea la muzeu. Printre dinozauri” care a reprezentat atracția acestei toamne: ghidaje tematice, proiecții video spectaculoase, ateliere de paleontologie și speologie, face painting, jocuri și pictură de care s-au bucurat peste 1500 de copii, mici și mari, doar într-o singură seară!

În următoarea perioadă intrarea în expoziția despre dinozaurii Transilvaniei va fi dinspre Bulevardul Dragalina (11 – 18 decembrie 2019) și dinspre Parcul Copiilor (20 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2020),

program de vizitare Marți – Duminică, 9.00-17.00.

Muzeul oferă și o expoziție în aer liber, cu exponate din Parcul tematic „Dino Parc” Râșnov, expoziție și stand-foto, deschise zilnic, între orele 8.00-18.00, în Parcul Copiilor!

Intrarea pentru copii este liberă!

Adulți – 4 lei

Pensionari, studenți – 2 lei

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Complexul Muzeal Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.