Ziarul electronic al arădenilor

Explozie într-o casă din Arad. O femeie a fost rănită

pompieri21O explozie s-a produs, sâmbătă, într-o casă din municipiul Arad, după ce o femeie în vârstă a încercat să îşi încălzească mâncarea într-o încăpere în care se acumulase gaz de la o butelie, bătrâna fiind rănită grav.

Explozia a avut loc într-o casă de pe strada Iancu Jianu din municipiul Arad, unde femeia locuia singură.

„Apelul a fost făcut pe serviciul unic de urgenţă 112 de către vecinii victimei, care au auzit o explozie. La locaţia respectivă s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă a Detaşamentului Arad şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Staţia Arad. În momentul sosirii la adresa respectivă, echipele au găsit o persoană în vârstă, femeie, care prezenta arsuri pe faţă şi pe membrele superioare, în stare de semiconştienţă, intoxicată cu fum“, a declarat Pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Apoi, pompierii au stins incendiul care a urmat exploziei.

„Subofiţerii au pătruns în interiorul locuinţei, au constatat că ardeau două uşi şi mobilierul din bucătărie. Incendiul a fost stins în circa zece minute. În urma cercetărilor, s-a constatat că victima a încercat să îşi încălzească mâncarea pe un reşou şi din cauza unor acumulări de gaze de la o butelie ce prezenta defecţiuni sau scăpări de gaze s-a produs o explozie“, a declarat căpitan George Pleşca.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.