Ziarul electronic al arădenilor

Evenimente online organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite online mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din cauză că perioada de restricții se va prelungi, se fac toate demersurile necesare pentru a se putea realiza evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, Zilei de Moș Nicolae și Sărbătorilor de Iarnă, astfel încât acestea să fie desfășăare fără public.

Apoi, evenimentele fie vor fi transmise live, fie vor fi înregistrate și postate pe paginile de internet ale instituției: cmcarad.ro, facebook/Centrul Municipal de Cultură arad, facebook/Cinematograf Gradiste, facebook/MuzeulPreparandiei, youtube/Centrul Municipal de Cultură Arad.

De asemenea, evenimentele organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad vor fi difuzate și pe platforma facebook/scenaonlinearad, în fiecare zi de sâmbătă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație online, spectacole interactive pentru copii, concerte camerale, concerte de colinde și cântece de iarnă.

Cei care vor realiza aceste evenimente vor fi artiști din Arad, dar și din alte județe ale țării, care vor fi prezenți în sala cinematografului din Grădiște (care dispune de o scenă adaptată pentru concerte/recitaluri) și în sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administativ.

Evenimentele sunt programate să se desfășoare în perioada 14 noiembrie – 19 decembrie.

Evenimentele pentru copii se vor desfășura și transmise dimineața, în timp ce concertele vor fi organizate și transmise seara.

Centrul Municipal de Cultură Arad a participat și la Programul de revitalizare a vieții culturale după perioada stării de urgență.

Între 15 iunie 2020 și 15 septembrie 2020, în grădinile de vară de la cinematografele Arta, „Solidaritatea“ din Gai și cinematograful din Grădiște, dar și în curtea Muzeului Preparandiei, au avut loc proiecții de filme în aer liber, concerte camerale, spectacole de muzică clasică și poezie, Școala de vară „Vara de Arte“, la care au participat, păstrând distanțarea socială, în medie 70 spectatori/eveniment.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.