Ziarul electronic al arădenilor

Eveniment caritabil. „Cina-Dialog în întuneric”

Ziua Internațională a Bastonului Alb, care se sărbătorește la nivel mondial în data de 15 Octombrie, este marcată și în acest an prin intermediul evenimentului organizat de Club Lions Arad 2007.

Asociația Lions Clubs Internațional este cea mai mare organizație de voluntari din lume, prezentă în peste 200 de țări, având 842 Districte, cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.400.000 de membri.

În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 65 de cluburi în care activează peste 1.300 de membri.

Misiunea Cluburilor Lions este creerea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Parte a Districtului 124 România-Clubul Lions Internațional, Clubul Lions Arad 2007, având ca membrii exclusiv doamne, are deosebita onoare de vă face cunoscut și a vă invita joi, 12 octombrie 2017, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Hotelului „Crișana” din Grădiște, la cea de a IV-a ediție a evenimentului „Cina-Dialog în întuneric”, în cadrul căreia, arădenii vor cina pe întuneric, bazându-se doar pe celelalte simțuri și astfel vor experimenta stilul de viață pe care îl duc cei peste  2.500 de nevăzători din Arad.

Donațiile  care se vor face cu ocazia acestui eveniment vor fi îndreptate către Asociația Nevăzătorilor din Arad, pentru angajarea unor asistenți sociali pentru persoane nevăzătoare, singure, achiziționarea unui mijloc de locomoție cu care membrii asociației se pot deplasa la activitățile cultural sportive: tabere, concursuri, spectacole, înființarea unui centru unde membrii asociației să beneficieze de consiliere și sprijin pentru integritatea în societatea civilă, achiziționarea de materiale asistive, montarea de plăcuțe informative-pictograme în alfabetul Brialle în instituții.

Clubul Lions Arad 2007 dorește să atragă atenția asupra importanței îngrijirii sănătății ochilor și sensibilizarea invitaților cu privire la nevoile celor care au avut neșansa de a-și pierde unul dintre cele mai importante simțuri-văzul.

Intrarea se va face pe bază de invitație, costul fiind de 75 lei/persoană.

Informații suplimentare și rezervări la numărul de telefon: 0727.763.315 sau la adresa de e-mail: lilibdr@yahoo.com.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Club Lions Arad 2007. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.