Ziarul electronic al arădenilor

Eusebiu Pistru, contracandidatul lui Falcă la șefia PNL Arad

Deputatul Eusebiu Pistru va candida pentru funcția de președinte al PNL Arad, afirmând că își dorește ca organizația județeană a liberalilor să redevină cea mai puternică din țară.

Eusebiu Pistru și-a anunțat candidatura într-o conferință de presă organizată, luni, la sediul PNL Arad, alături de el fiind primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, care a spus că îl va susține, după ce el și-a retras candidatura.

„O competiţie internă nu înseamnă o rupere, iar echipa PNL Arad, indiferent cine va fi învingătorul, trebuie să rămână unită şi puternică şi după alegerile judeţene. Vreau ca organizaţia PNL Arad să redevină cea mai puternică din ţară, dar cu o conducere aleasă de jos în sus, care să aducă o relaţie de respect şi comunicare cu toţi membrii partidului şi cu alegătorii. De 15 ani sunt alături de Falcă şi avem împreună multe realizări, dar nu trebuie omis faptul că fără o echipă unită nimic nu ar fi fost posibil. Realizările nu au fost ale unei sau unor persoane, ci ale unei echipe”, a declarat Eusebiu Pistru.

Deputatul a mai afirmat că norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană nu este statutară, deoarece „trebuia stabilită în Biroul Permanent Judeţean, nu în Comitetul Executiv Judeţean, care, de fapt, nu mai există“.

Călin Abrudan și-a anunțat, luni, retragerea din cursa pentru șefia PNL Arad, acuzând presiuni exercitate „prin foruri administrative“.

Abrudan a anunțat, luni, că a decis să-și retragă candidatura în urma unor analize care arată că „PNL Arad nu este pregătit pentru un președinte provenit din vechiul PNL“.

Astfel, la alegerile pentru funcția de președinte al PNL Arad, organizate în data de 21 aprilie, vor candida primarul Gheorghe Falcă și deputatul Eusebiu Pistru.

CITITI SI: Călin Abrudan s-a retras din cursa pentru șefia PNL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.