Ziarul electronic al arădenilor

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, vicepreședinte la nivel european

Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL-PPE, a fost ales ca cel de al doilea vicepreședinte în Comisia Afaceri Sociale și Mediu din cadrul Delegației la Adunarea Parlamentară Paritară Regiunea Africa, Caraibe și Pacific.

„Comisia din care voi face parte ca vicepreședinte are un rol extrem de important în dezvoltarea parteneriatelor strategice ale Uniunii Europene, în vederea susținerii echitabile și sustenabile a tot ceea ce înseamnă drepturile omului, statul de drept și nu în ultimul rând respectul cetățenilor. Ceea ce ne dorim este să putem transpune într-un trai mai bun pentru toți cetățenii, toate politicile cooperării internaționale și nu în ultimul rând să avem în vederea dezvoltarea sustenabilă a Planetei”, a punctat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Gheorghe Falcă face parte ca membru plin din Comisia pentru transport și turism și Comisia pentru petiții, fiind și membru supleant în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, dar și în Delegația pentru relațiile cu Bosnia-Herțegovina și Kosovo.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Cabinetul europarlamentarului Gheorghe Falcă. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.