Ziarul electronic al arădenilor

Europarlamentare 2019. Falcă, la ieșirea din secția de votare: „Astăzi, puterea este la cetăţeni“

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, candidat pe listele PNL pentru un mandat în Parlamentul European, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că românii trebuie să-şi amintească de protestele din ultimii doi ani şi să meargă să voteze.

„Trebuie să ne aducem aminte de ianuarie 2017, trebuie să ne aducem aminte de ultimii doi ani, când foarte mulţi oameni au fost în stradă şi ar fi vrut să aibă puterea de vot în ziua respectivă. Astăzi, puterea este la cetăţeni, de aceea avem dreptul să îi chemăm la vot, un vot responsabil pentru o Românie responsabilă într-o Uniune Europeană responsabilă. Prin votul de astăzi şi prin ciclul de alegeri pe care le vom avea în următorii doi ani putem da o altă dimensiune ţării şi oraşului nostrum“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului a votat la secția organizată la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn“ de pe strada Posada. Falcă fost însoţit la secţia de votare de soţia şi fiica sa.

Gheorghe Falcă, aflat la al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, candidează pentru prima dată pentru Parlamentul European, el aflându-se pe locul 8 al listei PNL.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.