Ziarul electronic al arădenilor

Euromărțișor – ediţia a VIII-a, la Arad

Euromărţişoare şi simboluri europene au fost confecţionate de copiii de la Centrul Curcubeu din Arad pentru doamnele şi domnişoarele din oraşul de pe Mureş.

Chiar dacă oraşul e îmbrăcat cu o haină albă de zăpadă, Mărţişorul a venit!

Este deja o tradiţie în oraşul nostru, ca în ziua de 1 martie să vezi pe stradă copii care oferă mărţişoare cu simboluri europene, noi le numim Euro-mărţişoare! Şi anul aceasta copiii de la centrul Curcubeu au confecţionat o mulţime de mărțișoare, din materiale reciclabile, pe care le oferă doamnelor şi domnişoarelor pe stradă, chiar la începutul lunii martie.

Este cea de a VIII-a ediţie a Euromărţişorului în Arad, astfel pe durata celor 3 zile în care se confecționează euro-mărțișoarele cu simboluri europene, copiii de la centrul Curcubeu alături de personalul centrului Europe Direct Arad confecționează euro-mărțișoare dedicate acestui moment.

În ziua de 1 martie aceste mici simboluri au fost oferte trecătorilor pe stradă în zona centrului Europe Direct Arad, alături de mici publicații care oferă informații despre Uniunea Europeană.

Această activitate este cuprinsă în planul de acțiuni, în cadrul proiectului ED 2018, iar prin aceasta se asigură o mai bună vizibilitate a Centrului Europe Direct Arad, dar se are în vedere şi conștientizarea faptului că suntem parte a marii familii numită Europa!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.