Ziarul electronic al arădenilor

Euro 2020. Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Italia – Ţara Galilor

Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan a fost delegat la centru la meciul Italia – Ţara Galilor, care va avea loc, duminică, de la ora 19.00, la Roma, în etapa a III-a a Grupei A din cadrul Euro 2020.

Hațegan va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi israelianul Orel Grinfeeld, iar arbitru VAR, polonezul Pawel Gil.

Italia şi Ţara Galilor ocupă primele două locuri în Grupa A, cu 6 puncte, respectiv 4 puncte. Italia este calificată în optimile de finală.

De la aceeaşi oră se va disputa, la Baku, celălalt meci al grupei din ultima etapă, Elveţia – Turcia, partidă care va fi condusă de centralul sloven Slavko Vincici. El îi va avea ca asistenţi pe compatrioţii săi Tomaz Klancnik şi Andraz Kovacici.

Rezervă va fi suedezul Andreas Ekberg, iar arbitru VAR, germanul Bastian Dankert.

Haţegan a mai condus un meci la Euro 2020, pe 14 iunie, partida Slovacia – Polonia 2-1, în Grupa E, acordând un cartonaş roşu polonezului Grzegorz Krychowiak (min. 62), pentru două cartonaşe galbene.

Atunci brigada i-a cuprins şi pe arbitrii asistenţi Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial a fost Istvan Kovacs, iar arbitru de rezervă, Vasile Florin Marinescu (toţi din România).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.