Ziarul electronic al arădenilor

Euro 2016 – Aproximativ 3,7 milioane de cereri de bilete înregistrate în 10 zile

minge-de-fotbalOrganizatorii turneului final al Campionatului European de fotbal din anul 2016, care va avea loc în Franţa, au primit aproximativ 3,7 milioane de cereri de bilete în numai 10 zile de la lansarea vânzărilor on line.

Anunţul a fost făcut de Jacques Lambert, preşedintele societăţii însărcinate cu organizarea competiţiei (EURO 2016 SAS), sâmbătă dimineaţa, în faţa Adunării generale a Federaţiei Franceze de Fotbal, care are loc la Nantes.

În total, pentru Campionatul European programat între 10 iunie şi 10 iulie 2016 sunt disponibile 2,7 milioane de bilete, care vor fi atribuite prin tragere la sorţi, indiferent de data la care a fost făcută rezervarea.

Jacques Lambert a precizat, totodată, că pentru tichetele de categoria a 4-a, la preţul de 25 euro, disponibile pentru 43 dintre cele 51 de meciuri de la Euro 2016, cererea a fost de ’10 până la 15 ori mai mare decât oferta’, iar şansele de a obţine un bilet prin tragere la sorţi sunt, astfel, mai mici decât la celelalte categorii.

Cele mai multe comenzi au fost primite, aşa cum era de aşteptat, din partea iubitorilor de fotbal din Franţa (55%), în timp ce cererile din străinătate (45%) au provenit în principal din Europa, dar nu numai, existând solicitări de bilete din peste 200 de ţări, conform organizatorilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.