Ziarul electronic al arădenilor

Eugen Beza (FC Hermannstadt), înainte de meciul cu UTA: „Vom încerca să câştigăm“

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Eugen Beza, a declarat că sibienii, aflaţi pe ultimul loc, nu au timp să îşi plângă de milă în acest play-out şi vor merge la Arad să se lege de orice şansă în meciul cu UTA.

„Formatul este de aşa natură încât nu avem timp să ne plângem de milă. Trebuie să ne revenim şi să uităm ultimele rezultate nefaste. Trebuie să ne concentrăm pe meciul cu UTA, care reprezintă încă o finală. Vom încerca să câştigăm şi să ne legăm de orice şansă pe care o vom avea până la final“, a spus Beza, potrivit site-ului oficial al clubului.

„Va fi un meci dificil, fiindcă UTA are şi lot foarte bun, dar şi un antrenor foarte bun. Au puncte în clasament şi au un moral bun, iar astfel de aceste aspecte îi determină să spere la barajul pentru o cupă europeană. Aşa cum am spus, vom merge acolo să ne legăm de orice şansă pe care o avem“, a subliniat tehnicianul.

Beza nu va putea conta în meciul de la Arad pe mijlocaşul brazilian Romario Pires, aflat la a doua etapă de suspendare (şi ultima) după cartonaşul roşu primit la finalul meciului cu Chindia.

Meciul dintre UTA şi FC Hermannstadt va avea loc vineri, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman“ din Arad, în etapa a treia a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

În sezonul regulat, cele două echipe au terminat ambele meciuri la egalitate, scor 1-1.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.