Ziarul electronic al arădenilor

„Eu susțin Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021“

arad 2021Persoanele care susțin candidatura Aradului în cursa pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 își pot manifesta vizibil sprijinul.

Pentru aceste acțiuni, Asociația „Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021“ pune la dispoziție stikere autocolante cu logo-ul „Eu susțin Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021”.

„Asociaţia «Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021» continuă acțiunile de implicare a arădenilor în cursa pentru titlul de Capitală Europeană Culturii. Astfel, Asociația pune la dispoziția susținătorilor candidaturii stickere autocolante cu logo-ul «Eu susțin Arad Capitală Europeană a Culturii 2021»“, se menționează într-un comunicat de presă al Asociației.

Stikerele pot fi aplicate pe vitrine, în mașini sau în orice loc vizibil considerat de solicitanți potrivit pentru manifestarea susținerii candidaturii în acest mod.

Stickerele pot fi obținute gratuit, informații în acest sens fiind oferite la numărul de telefon 0740/280.754, au mai anunțat reprezentanții Asociației.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.