Ziarul electronic al arădenilor

„Eu Aleg România – Cronici de Lumină“. Spectacol cu muzică live și coregrafii de foc

Cea de-a doua serie de spectacole de susținere a proiectului „Eu Aleg România – Istoria românilor în 100 de momente esențiale“, prezentată la Arad, reia temele istorice ale show-urilor precedente, argumentate coregrafic și muzical, oferind momente spectaculoase de teatru și coregrafii de foc pe muzică live, dar pe o temă generală diferențiată, prin tematică și repertoriu, de conținutul spectacolelor de vernisaj.

Spectacolele se constituie în evenimente puternice în stilul concertelor live de muzică veche, însoțite de coregrafii și teatru medieval, prezentate la cele mai pretențioase festivaluri cu temă de reconstituire istorică.

Radio România prezintă la Arad un nou spectacol comun al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music „Peregrinii“ și al actorilor și jonglerilor din trupa „Deep6 Project“.

„Cronici de Lumină“ este titlul noului spectacol original, realizat special pentru proiectul Radio România.

„Peregrinii“ asigură repertoriul și interpretarea Live, iar trupa „Deep6“  completează interpretând momentele de foc și lumină.

Durata spectacolului prezentat vineri, 19 octombrie, la Arad este de o oră.

Scenariul acestui show, diferit de primele spectacole de la vernisaj, este de asemenea construit pe tema istorică a proiectului „Eu Aleg România“.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Radio Timișoara. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.