Ziarul electronic al arădenilor

Emy Drăgoi și fiicele sale, la Târgul de Primăvară

În acest sfârșit de săptămână, la Târgul de primăvară sunt programate mai multe spectacole, dar și activități pentru copii.

Printre invitații care vor urca pe scena din fața Palatului Administrativ se află acordeonistul Emy Drăgoi, care va fi acompaniat la vioară de fiicele sale, Bianca și Alessia Drăgoi.

Emy Drăgoi va aduce în fața publicului cântece cunoscute din folclorul tradițional românesc de pe albumul „Etno Fonia“, dar și piese de hazz manouche și nu numai.

Din Republica Modova vor sosi, la Arad, Cornelia Tihon și taraful Daniel Bădoi, care vor intrerpreta melodii specifice sărbătorilor de primăvară, dar vor avea și interpretări la diverse instrumente tradiționale românești, ocarină, fluier și tiugă.

Tot în acest sfârșit de săptămână vor începe și atelierele de povești pentru cei mici, „Cântă Povestea“, cu actrița Lonetta Maier.

Astfel, cei mici sunt invitați, sâmbătă și duminică, la o aventură de depănat povești îmbinată cu arta spectacolului.

În spiritul Sărbătorii Paștilor, Lonetta Maier va povesti cu copiii și despre smerenie, recunoștință, naștere și renaștere, credință și speranță.

Târgul de Primăvară se desfășoară în centrul municipiului Arad, în fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu, până în 10 aprilie.

Program:

Platoul Palatului Administrativ

30 martie

Ora 18.00 – Elevii de la Palatul Copiilor – dansuri

Ora 19.00 – Paul Krizner (pricesne)

31 martie

Ora 11.00 – Atelier de povești cu Lonetta Maier

Ora 18.00 – Emi Dragoi – Magic Violin

Ora 19.00 – Părintele Adrian Bara (pricesne)

1 aprilie

ora 11.00 – Atelier de povești cu Lonetta Maier

ora 18.00 – Cornelia Tihon&Taraful Daniel Bădoi

ora 19.00 – Ionuț Langa

Foto: Facebook/Emy Drăgoi

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.