Ziarul electronic al arădenilor

Emisiunile canalelor JimJam, MTV Europe şi filmele de la AMC, în noua grilă Digi TV

Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi | RCS&RDS, anunţă mai multe noutăţi pentru 2020, printre care emisiunile canalelor JimJam şi MTV Europe, dar şi filmele de pe AMC.

Cinefilii vor putea vedea şi mai multe filme produse de cele mai importante studiouri americane şi unele dintre cele mai premiate seriale realizate în SUA în ultimii 10 ani.

Cei mai tineri telespectatori se vor putea delecta cu un nou canal de desene animate, dar şi cu videoclipurile celor mai în vogă artişti, urmârind emisiunile JimJam şi MTV Europe.

După canalul tematic HGTV (Discovery Inc.) care va intra în grila Digi TV de anul viitor, urmează şi postul de filme AMC.

Abonaţii Digi TV vor avea acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate producţii americane precum serialele „Mad Men“, „Breaking Bad“ şi „The Walking Dead“, dar şi la filme-cult precum trilogia „Matrix“, seriile „Kill Bill“, „Harry Potter“, „Iute şi furios“.

AMC este deţinut de AMC Networks International, care mai are în portofoliu şi alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Copiii, adolescenţii şi iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate şi producţiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar şi emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonaţilor la serviciile de televiziune prin cablu digital şi până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la preţuri de 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA).

Abonaţii la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de canale) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de canale), la preţul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.