Ziarul electronic al arădenilor

Emanuel Onoriu, fiul cântăreţei Gabi Luncă, vrea să candideze la Preşedinţie

Emanuel Onoriu, preşedinte al partidului Uniunea Naţională Creştină a Romilor din România, a anunţat că strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă, făcând apel la cei care îl urmăresc pe Facebook să împartă tabelul pentru strângerea de semnături.

Emanuel Onoriu este fiul cântăreţei Gabi Luncă. El este şi preşedintele partidului Uniunea Naţională Creştină a Romilor din România.

Onoriu face apel la susţinătorii săi să împartă tabelul pentru strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru candidatura la prezidenţiale.

„Mă sprijini să candidez la alegerile Prezidentiale din Noiembrie 2019? Dacă ești de acord, îți voi trimite tabelul, care trebuie printat și completat cu datele susținătorilor mei. Fă apoi să ajungă la mine. Îți multumesc pentru sprijinul oferit!“, a scris acesta.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc anul acesta pe 10 noiembrie penmtru primul scrutin iar 24 noiembrie pentru al doilea scrutin.

De asemenea, diaspora va putea vota cu două zile mai mult în ambele scrutinuri, în datele de 8, 9, 10 noiembrie şi 22, 23, 24 noiembrie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.