Ziarul electronic al arădenilor

Eli Lăslean și-a lansat colecţia „Remember” (GALERIE FOTO&VIDEO)

Creatoarea de modă Eli Lăslean şi-a lansat, duminică seara, la Arad, colecţia „Remember”, la împlinirea a 20 de ani de carieră, iar din această colecţie fac parte modele create de-a lungul anilor, dar și haine pentru copii.

Prezentarea colecției „Remember“ a avut loc în holul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, unde, în urmă cu 20 de ani, Eli Lăslean şi-a lansat prima sa colecţie vestimentară.

„Exact aici, în acest hol al teatrului, s-a întâmplat lansarea primei colecţii vestimentare sub marca Ellis. Pentru că aici s-a întâmplat acest lucru minunat, care văd că a durat 20 de ani, m-am gândit că este normal şi firesc să ofer arădenilor mei, celor care au crezut în mine, cei care au cumpărat primele haine şi fără suportul cărora nu aş fi putut merge mai departe, „Remember”. Este o colecţie aniversară, în care sunt modele create de-a lungul anilor, dar şi o reinterpretare a liniei pentru copii”, a spus Eli Lăslean.

Printre invitații la lansare a fost și realizatoarea de emisiuni Christel Ungar Ţopescu, soţia comentatorului sportiv Cristian Ţopescu, care a făcut prezentarea Elenei Lăslean. Înainte de lansare, Eli Lăslean a povestit că membrii familiei Ţopescu au fost primii prieteni săi, după ce s-a mutat la Bucureşti.

De asemenea, Eli Lăslean a mai povestit că, în urmă cu 20 de ani, la prezentarea primei sale colecţii, printre cei care au defilat în fața publicului s-a numărat și fiul ei, Marius Lăslean, dar şi fiica fostului portar Helmuth Duckadam, Brigitte, care în prezent este stabilită în SUA.

Lansarea colecției „Remember“ a început cu copiii de la o grădiniță din Arad, care au prezentat vestimentații create de Eli Lăslean.

Printre tinerele care au defilat, duminică seara, în rochii purtând marca „Ellis”, au fost și sportive, componente ale lotului de baschet BC ICIM (Monica Boriga Brosovski, Porchea Green), actrițe (Mariana Tofan Arcereanu, Carmen Butaru), dar și reprezentate ale mass-media.

Printre vedetele care au îmbrăcat creaţiile marca “Ellis” au fost sau sunt Angela Similea, Cristina Ţopescu, Alessandra Stoicescu, Oana Sârbu, Nadia Comăneci, Dana Războiu, Ioana Băsescu, Dana Săviucă, Mihaela Tatu și Mădălina Manole.

Anul acesta, în luna august, în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local Municipal, întrunit cu prilejul Zilelor Aradului, Eli Lăslean a primit un titlu de execelentă pentru promovarea la nivel naţional a unui brand arădean de mare succes.

De asemenea, din 2010, creatoarea de modă Eli Lăslean face parte din board-ul municipiului Arad.

(text&foto&video: actualitati-arad.ro)

AICI FOTO DE LA PREZENTAREA COLECTIEI REMEMBER

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.