Ziarul electronic al arădenilor

Eli Lăslean, ambasador al bunului gust românesc la Sposa Italia

eli lasleanArădeanca Eli Lăslean, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, participă, la invitaţia Agenţiei Italiene pentru Comerţ Exterior (ICE) şi a Fiera Milano, la evenimentul Sposa Italia, care se desfăşoară în perioada 22-25 mai 2015, la Milano.

„Cunoscuta şi ca stilistă a Primei Doamne Carmen Iohannis, Eli Lăslean şi-a transpus cele două decenii de experienţă în modă în colecţii unice, dar a dezvoltat şi un concept multibrand, prezent la nivel naţional, ce reuneşte creaţii vestimentare de Sonia Peńa, Demetrios, Cosmobella şi Gattinolli Couture. Participarea la acest eveniment reprezintă pentru Eli Lăslean o recunoaştere a eforturilor sale de a promova designeri internaţionali în România şi, totodată, a interesului pe care piaţa romanească îl prezintă pentru marii creatori de modă“, se arată într-un comunicat de presă.

„Invitaţia Agenţiei Italiene pentru Comerţ Exterior (ICE) de a reprezenta România în cadrul evenimentului Sposa Italia este, pentru mine, o deosebita onoare. Pe tot parcursul activităţii mele am încercat să ofer femeilor bucuria de a îmbrăca o ţinută perfectă, care sa le reprezinte şi astfel a luat naştere conceptul multibrand ELLIS Luxury. Sper ca, în urma acestei participări, să putem extinde portofoliul de branduri pe care îi reprezint în România, eleganţa femeilor de aici, înclinaţia către frumos fiind recunoscută de designerii italieni“, a declarat Eli Lăslean la plecarea spre Milano.

O tradiţie în lumea modei internaţionale, evenimentul Sposa Italia reuneşte anual cei mai mari creatori din Europa, care îşi prezintă în avanpremieră noile colecţii dedicate evenimentelor speciale, în faţa a milioane de vizitatori din întreaga lume.

Pe lângă prezentările spectaculoase, evenimentul oferă designerilor şi o valoroasă platformă de networking, aceştia putând încheia parteneriate de succes la nivel internaţional.

CITITI SI: Carmen Iohannis a purtat o rochie creată de Eli Lăslean

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.