Ziarul electronic al arădenilor

Elevii din Arad cu media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională, premiați

În baza Ordinului Ministerului Educației nr. 5185 din 1 septembrie 2021, care prevede acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la examenul de  Evaluare Națională și la Examenul Bacalaureat Național, sesiunea iunie-iulie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Arad a organizat miercuri, 15 septembrie 2021, un moment festiv de premiere a elevilor care se încadrează în prevederile expuse.

„Elevii premiați astăzi reprezintă un model de comportament și atitudine în viața școlară, ambiția, perseverența în învățare și respectul pentru actul educativ, dovedite prin rezultatele de excepție nu doar la examenele naționale, definesc un caracter dezirabil al noii generații.

Inspectoratul Școlar Județean Arad, prin festivitatea organizată miercuri, premiază elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat Național 2021, prețuind meritele excepționale ale acestora și eforturile depuse în drumul lor spre succes.

Cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent este în valoare 3.000 lei pentru absolvenții învățământului liceal care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2021 și de 1.000 lei pentru absolventul învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, 2021.

Activitatea s-a desfășurat în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Marius Sorin Göndör.

Elevii premiați, care se regăsesc în Anexele nr. 1 și nr. 2 la OME nr.5185/01.09.2021, sunt următorii:

Lile F. Tudor – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad – absolvent învățământ liceal;

Neamțiu C. Marian Iulian – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad – absolvent învățământ liceal;

Palcu D. Oana Miruna – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad – absolventă învățământ liceal;

Irina Răzvan Mihai – Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad – absolvent învățământ gimnazial;

Felicitări elevilor și cadrelor didactice!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul Școlar Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.