Ziarul electronic al arădenilor

Elevii din Arad care au obținut media 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, premiați

Este deja o tradiție: elevii „de 10“ ai Aradului primesc felicitări, mulțumiri și diploma „Arădeni cu care ne mândrim” din partea deputatului Sergiu Bîlcea.

Tinerii care au luat media maximă la Bacalaureat, Oana Palcu, Marian Neamțiu și Tudor Lile, toți de la Colegiul Național „Moise Nicoară“, și Răzvan Irina, de la Școala Gimnazială „Regina Maria“, care a luat media 10 la Evaluarea Națională, au primit binemeritate aplauze pe scena Teatrului de Vară.

„Mă bucur că în această vară ne putem întâlni în spații deschise, la evenimente culturale. Este cadrul perfect să aducem în atenția publicului performanțele deosebite ale elevilor arădeni la examenele de la sfârșitul școlii generale și liceului. A fost un an dificil pentru elevi, profesori și părinți, cu învățământ la online, deci rezultatele lor sunt cu atât mai valoroase. Oana Palcu, Marian Neamțiu, Tudor Lile și Răzvan Irina merită o scenă și public pentru acest moment frumos.

O mențiune specială pentru Tudor Lile, care a primit recent aceeași distincție din partea mea, pentru rezultatele la olimpiadă: am ținut să ne întâlnim din nou tocmai pentru a marca acest moment în spațiul public, în prezența spectatorilor. Felicitări elevilor, părinților și profesorilor pentru munca depusă și succes în continuare. Felicitări și celor care au obținut performanțe foarte bune, chiar dacă nu au luat la final un 10 «curat».

Campania «Arădeni cu care ne mândrim» urmărește să punem sub lumina reflectoarelor arădenii care reușesc să facă performanțe deosebite, oamenii care inspiră. Astăzi vorbim despre concepte inovatoare, ca «smart city» sau «green developement» pe care le putem realiza prin cunoaștere și oameni competenți”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.