Ziarul electronic al arădenilor

Elevi și profesori, în dificultate pe DN 76, în zona Vârfurile

Un autocar care transporta un grup format din peste 50 de persoane, elevi și profesori, s-a defectat, duminică seara, pe DN 76, pasagerii fiind ajutati să ajungă în localitatea arădeană Vârfurile de un echipaj de drumari aflat în patrulare, în zonă fiind înregistrate căderi intense de zăpadă.

„Autocarul care transporta un grup de copii s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieșeni, județul Alba, spre localitatea Vârfurile, județul Arad. Drumarii de la districtul Vârfurile (DRDP Timișoara), aflați în patrulare, au identificat autocarul rămas în pană și au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii și pe profesorii acestora. Întregul grup a ajuns în siguranță la o pensiune din localitatea Vârfurile“, a informat CNAIR SA.

Conform sursei citate, transportul elevilor și profesorilor a fost efectuat cu o autoutilitară a drumarilor și două microbuze pentru transport școlar, puse la dispoziție de Primaria Vârfurile.

„Un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la fața locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect. În zonă ninge intens la aceasta oră, iar drumarii acționează in permanență pentru a menține circulația rutieră deschisă“, a mai informat CNAIR SA, duminică seara, în jurul orei 20,30.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.