Ziarul electronic al arădenilor

Elena Udrea cu cătușe, „opera de artă“ a unui bărbat din Ineu

foto11O figurină din zăpadă, care o reprezintă pe Elena Udrea cu cătușe, a fost făcută de un bărbat din orașul arădean Ineu, care își petrece vacanța într-o stațiune din țară, unde a fost organizat Festivalul Oamenilor de Zăpadă.

Participanții la acest festival, organizat în stațiunea montană Straja, au construit, sâmbătă, din zăpadă, o cină romantică de Valentine’s Day, o galerie de mină, o mireasă cu alai, cupidoni, urşi, dar şi Elena Udrea în arest.

Un bărbat din Ineu a construit, împreună cu un prieten, un om de zăpadă în faţa cabanei unde este cazat. El i-a pus o perucă blondă şi o haină de blană, cătuşe şi a parcat o dubă în apropiere.

Apoi, în faţa figurinei din zăpadă a pus o ramă de fereastră cu gratii.

„V-o prezentăm pe Elena Udrea care tocmai a coborât din dubă. Are cătuşe la mâini şi în premieră vă arată cadoul primit de la Bica, o altfel de poşetă, cu lanţuri în interior şi exterior. Pe cap are o pălărie în vogă cu pene de… Cocoş. Şi aici în faţa are pachetul primit în arest şi în el am găsit în pâine ascuns un telefon mobil“, a spus Michi Puf din Ineu, citat de Mediafax.

Participanții la concursul organizat în stațiunea Straja au primit premii din partea organizatorilor.

Câştigătorii marelui premiu al Festivalului Oamenilor de Zăpadă din Straja au fost mai mulţi studenţi care au realizat o cină romantică de Valentine’s Day.

foto: Mediafax

foto1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.