Ziarul electronic al arădenilor

Duminica în familie… la teatru

Dacă e duminică, e vreme numai bună de mers la teatru. Sfârșitul săptămânii aduce în fața publicului arădean două spectacole.

Astfel, în 8 octombrie, de la ora 11.00, actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” le spun celor mici „Povestea porcului” – o istorioară păpușărească meșterită regizoral de Cristian Mitescu, construită scenografic de Eugenia Tărășescu-Jianu și acompaniată de muzica gândită de  Dan Bălan.

Coregrafia îi aparține lui Ionuț Sergiu Anghel.

Răsfățul teatral de duminica aceasta continuă seara, de la ora 19.00, când, în sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”,  amatorii de spectacol sunt poftiți să râdă cu poftă la „Cerere în căsătorie” după A.P.Cehov – o comedie savuroasă care face săli pline de șapte ani.

„Vinovați” pentru această întâmplare teatrală de succes sunt actorii Angela Petrean-Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc.

Adaptarea și scenografia îi aparțin de asemenea, lui Florin Covalciuc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.