Ziarul electronic al arădenilor

Duckadam, din nou în sala de operaţii. Îi va fi înlocuit genunchiul stâng

Preşedintele de imagine al FCSB, arădeanul Helmuth Duckadam, va ajunge din nou va ajunge din nou pe mâna chirurgilor.

Eroul de la Sevilla va suferi o operaţie destul de complicată, prin care i se va înlocui genunchiul cu unul din titan.

Pentru prima dată după multă vreme, Duckadam, în vârstă de 58 de ani, nu va însoţi delegaţia FCSB la un meci din Europa. Fostul mare portar al roş albaştrilor nu a mers la Roma, ci la spitalul Floreasca, acolo unde a făcut ultimele investigaţii la genunchiul stâng, cel la care va fi operat.

„Nu am mers la Roma pentru că am o problemă medicală. Ce-i drept o am de mai multă vreme, dar abia acum mi-am făcut curaj să o abordez. Practic, trebuie să fac o protezare la genunchiul stâng şi trebuie să finalizez analizele pentru intervenţia chirurgicală.

Fac un transfer de genunchi, îmi pun altul: în locul celui natural, voi avea unul din titan. Glumind un pic, aş putea spune că-i creşte şi valoarea. Refacerea va fi cea mai complicată, dar acum am prins puţin curaj. Sper să nu-l pierd”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport Live.

Helmuth Duckadam nu este la prima intervenţie chirurgicală. Până acum a suferit şapte operaţii. Una dintre ele este tot la genunchiul stâng, însă cea mai dificilă a fost cea de la braţ, din urmă cu 6 ani, fără de care ar fi riscat să-şi piardă mâna.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.