Ziarul electronic al arădenilor

Drumul Juliţa – Mădrigeşti a fost închis

drumUn drum judeţean din Arad, care leagă localităţile Juliţa şi Mădrigeşti, a fost închis de către autorităţi din cauza mai multor copaci care au fost rupţi de vijelie şi blochează partea carosabilă, dar şi pentru că există pericolul ca alţi arbori să cadă şi să rănească participanţi la trafic.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, a anunţat, sâmbătă, închiderea DJ 708 Slatina de Mureş – Gurahonţ pe un tronson de aproximativ 30 de kilometri care leagă localităţile Juliţa şi Mădrăgeşti, din cauza mai multor copaci rupţi de vijelie în ultimele 24 de ore.

Bîlcea a spus că arborii căzuţi pe partea carosabilă blochează circulaţia în mai multe locuri de pe acest tronson, dar există şi pericolul căderii altor copaci.

”Pentru a evita accidentele şi pentru a putea să se intervină la degajarea părţii crosabile, s-a luat decizia închiderii temporare a drumului, care oricum nu este foarte circulat în weekend. Luni dimineaţă, când navetiştii vor folosi acest traseu pentru a ajunge la serviciu, drumul va fi deschis”, a spus Bîlcea.

Conform sursei citate, alte şosele nu sunt blocate din cauza condiţiilor meteorologice, iar zăpada nu mai pune probleme nici în nord-estul judeţului, în zona Moneasa, unde circulaţia a fost îngreunată, vineri, din cauza ninsorilor abundente.

DJ 708 asigură legătura între DN 7 şi DN 79A, respectiv între Valea Mureşului şi Valea Crişurilor, fiind folosit mai ales de localnici care sunt angajaţi în fabrici din cele două zone ale judeţului.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.