Ziarul electronic al arădenilor

Drumul dintre Frumușeni și Aluniș, închis. O viitură a distrus șoseaua

Președintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a dispus, miercuri seara, închiderea drumului județean dintre Frumușeni și Aluniș, pentru că o viitură a distrus o parte din șosea, respectiv un podeț.

„Circulația este imposibilă în zona afectată. O echipă a Consiliului Județean este la fața locului, o parte din drum a fost distrusă total, podețul este luat de apă. Fac un apel la arădeni să folosească rute alternative, pentru că aici circulația este blocată.

Vom închide drumul cu bariere și vom semnaliza participanților la trafic că nu pot folosi acest traseu“ – a declarat Iustin Cionca.

Vă recomandăm ca rută ocolitoare drumul agricol din localitatea Frumușeni, spre Aluniș, pentru autoturisme de până la 3,5 tone. Primarul comunei Frumușeni, Reginald Andronic, a solicitat asistență poliției naționale în vederea securizării traficului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.