Ziarul electronic al arădenilor

Drumul dintre Dieci și Crocna, redeschis circulaţiei

12741922_468425780020167_5218087329389460823_nPorţiunea de drum dintre localităţile arădene Dieci şi Crocna, care s-a surpat pe o porțiune de peste 40 de metri, în luna februarie, a fost redeschis circulației rutiere, au anunțat, vineri, autoritățile județene.

Președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, a afirmat că drumul a fost efectat pe o porțiune de 42 de metri, iar în prezent a fost reabilitat în proporție de 80 la sută.

„Mă bucură faptul că am fost operativi şi am reuşit să redăm această porţiune de drum circulaţiei publice. Din păcate, nu putem să prevenim astfel de accidente, astfel de reacţii ale naturii, cum ar fi inundaţiile”, a declarat Adrian Ţolea.

Drumul dintre Crocna și Dieci s-a surpat, în cursul nopții 17 spre 18 februarie, circulația rutieră între cele două localități arădene fiind blocată.

Primarul comunei Dieci, Liviu Burtă, a declarat atunci că DJ 708, care leagă localitățițe Crocna și Dieci s-a surpat din cauza râului Crișul Alb, care a săpat pe sub drum, producând fisuri adânci de doi metri.

CITITI SI: Fotografiile zilei: Cum arată drumul dintre Dieci și Crocna

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.