Ziarul electronic al arădenilor

Drumul care leagă localitățile Sintea Mare și Șepreuș va fi modernizat

Consiliul Judeţean Arad a semnat contractul pentru proiectare şi execuţie pentru drumul judeţean Sintea Mare – Şepreuş.

Drumul are o lungime de 14,3 km, valoarea lucrării este de peste 9,5 milioane de lei (fără TVA), finanţare asigurată din surse proprii.

Termenul pentru proiectare este de 120 de zile, termenul pentru execuţia lucrării este de 16 luni.

Constructorul care a câştigat licitaţia este SC PORR Construct SRL.

„Munca noastră de până acum îşi arată rezultatele. Vom avea foarte multe şantiere deschise pe drumurile judeţene, după care vom avea drumuri de calitate mai bună de care se vor bucura arădenii. În perioada următoare, vom finaliza alte proceduri care vor duce la semnarea unor contracte pentru construcţia unor drumuri, mă refer la Arad – Pâncota – Buteni, Bârsa – Moneasa, Pecica – Turnu, Gurahonţ – Buteni. Avem o strategie bine definită pentru drumurile judeţene, pentru care am atras finanţare din fonduri europene, fonduri proprii şi guvernamentale, vom realiza lucrări în toate zonele judeţului”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.