Ziarul electronic al arădenilor

Drumul Arad – Șiria a mai făcut o victimă: Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJ Arad

Starea proastă a DJ 709 Arad – Șiria a mai făcut, miercuri, o victimă, aceasta fiind chiar Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Bîlcea a fost prezent, miercuri seara, într-o emisiune la un post local de televiziune, unde a răspuns și întrebărilor puse de telespectatori. La un moment dat, unul dintre cei care au telefonat pentru un dialog cu vicepreședintele CJ Arad i-a reproșat acestuia calitatea proastă a unui drum județean, unde, din cauza gropilor, și-a avariat autoturismul.

În răspunsul dat telespectatorului, Sergiu Bîlcea a spus că autoturismul cu care a circulat, miercuri, pe DJ 709 Arad – Șiria, este la un service auto, ca urmare a unor avarii suferite din cauza drumului.

De altfel, marea majoritatea a celor care au intrat în direct în timpul emisiunii au reclamat starea proastă a drumurilor județene.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat, luna trecută, că reparaţiile vor începe pe toate drumurile judeţene imediat ce vremea o va permite.

De câţiva ani, arădenii protestează în stradă sau pe reţelele de socializare faţă de starea DJ 709, care între municipiul Arad şi comuna Şiria, pe o distanţă de aproximativ 25 de kilometri, este foarte degradat, cu sute de gropi şi denivelări de asfalt.

Drumul este în planurile Consiliului Judeţean pentru a fi reabilitat de aproximativ zece ani, însă pentru că nu au existat fonduri, s-au făcut doar plombări anuale, de regulă primăvara.

Şoferii s-au plâns însă de calitatea acestor lucrări şi de faptul că gropile reapar după numai câteva săptămâni, astfel că au cerut să se facă reparaţii capitale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.