Ziarul electronic al arădenilor

Drum în lucru spre Moneasa. Rute alternative pentru cei care merg la Festivalul Clătitelor

Arădenii care doresc să participe la Festivalul Clătelor, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Moneasa, au la dispoziţie rute ocolitoare pentru a ajuge în staţiune.

Consiliul Judeţean Arad anunţă că pe tronsonul Pâncota – Seleuş, în lungime de şapte kilometri, se realizează lucrări de refacere totală a drumului.

Carosabilul va fi lărgit, se realizează acostamente pe ambele părţi, se decolmatează podeţele şi se reprofilează şanţurile. Lucrarea a fost începută în luna iunie, iar Consiliul Judeţean Arad își dorește ca întreaga lucrare să se finalizeze în acest an.

Drumul Pâncota-Seleuş este o arteră rutieră foarte importantă, pe care circulă foarte multe vehicule şi care prefigurează cea mai importantă investiţie în infrastructura judeţeană, drumul Arad – Şiria – Pâncota – Buteni.

Acestea sunt motivele pentru care cei care doresc să ajungă la Moneasa sunt sfătuiţi, pentru a evita disconfortul provocat de lucrări, să aleagă una dintre cele trei rute alternative:

Arad – Chişineu Criş – Ineu – Moneasa

Arad – Sântana – Sintea Mare – Ineu – Moneasa

Arad – Şiria – Târnova – Buteni – Sebiş – Moneasa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.