Ziarul electronic al arădenilor

Drujbă vândută pe euro falși. Victima, un arădean

drujbaUn bărbat din Arad susține că a fost înșelat de un timișorean, căruia i-a vândut o drujbă, iar în schimb a primit bani falși.

Arădeanul a spus că s-a întâlnit în cursul serii de miercuri cu cel care dorea să cumpere drujba, în zona Podgoria.

După ce a văzut drujba, timișoreanul i-a cerut vânzătorului să mai reducă din preț, însă acesta nu a fost de acord. Totuși, bărbatul din Timișoara a acceptat suma cerută și a decis să achite drujba.

În timpul întâlnirii, arădeanul a încercat să converseze cu cumpărătorul, însă acesta a refuzat să răspundă la întrebările puse, mai ales când a fost întrebat unde lucrează, afirmând că nu trebuie să se știe.

Cumpărătorul a achitat suma cerută de arădean, dar, ulterior, acesta a observat că din cei 850 de euro, doar 50 erau reali, restul fiind bancnote false.

Vânzătorul drujbei a anunțat cazul la Poliție, sperând să fie prins bărbatul care l-a înșelat.

Bărbatul care a rămas fără drujbă și fără bani face un apel către arădeni: „Vă rugăm, dacă vi se oferă spre cumpărare o drujbă Husqvarna 3120 XP sau vedeți drujba din imagine să sunați la 112 pentru a anunța Poliția“.

De asemenea, informații despre drujbă pot fi date proprietarilor: Tomoroga Titus – 0732.285.086 și Tomoroga Dumitru – 0731.450.264.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.