Ziarul electronic al arădenilor

Dragnea: „Vreţi să fiu în continuare preşedintele vostru?“. PSD: „Da“

Liviu Dragnea şi-a încheiat discursul susţinut la Congres anunţând că este dispus să meargă mai departe, „indiferent de lovituri”, chiar şi împotriva celor din interior care sunt „cele mai dureroase”, pentru a îndeplini toate obiectivele din programul de guvernare.

El le-a adresat delegaţilor o serie de întrebări dacă doresc să continue împreună. „Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?”, a spus Dragnea în final, iar delegaţii i-au confirmat, aplaudându-l.

„Indiferent de riscuri, indiferent de lovituri – cele mai dureroase sunt cele din interior pentru că pe duşmani îi şti şi-i vezi – dar o să trecem şi peste cele din interior, indiferent de lovituri eu vreau să merg în continuare fără ezitare pentru a îndeplini toate obiectivele din progamul de guvernare, pentru a închide odată cu abuzurile din această ţară şi pentru a ne recupera democraţia”, a spus Dragnea în finalul discursului său care a durat mai mult de o oră.

Dragnea a afirmat că „indiferent ce spune unul sau altul” există şanse serioase de reuşită.

„Trebuie doar să nu avem ezitări. Dar, în acelaşi timp, vreau să ştiu dacă dumneavoastră vreţi acest lucru. Vreţi să continuăm? Aveţi curaj să rezistaţi la ce se va întâmpla în continuare?”, a spus Dragnea, iar sala i-a răspus un „Da” prelung.

„Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi vă pun o ultimă întrebare – unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun, până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?, şi-a încheiat Dragnea discursul, iar delegaţii i-au răspuns „Da” şi l-au aplaudat.

Cu vocea tremurând, Dragnea a adăugat: „Atunci aşa va fi şi să nu vă îndoiţi niciodată”.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.