Ziarul electronic al arădenilor

Dr. Lenuța Timiș, numită director medical interimar la Spitalul Județean Arad

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a numit-o, miercuri, în funcția de director medical interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pe dr. Lenuța Timiș, medic epidemiolog.

Numirea intră în vigoare începând cu ziua de miercuri, iar postul va fi ocupat până la organizarea unui concurs sau până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii.

Dispoziția președintelui Iustin Cionca a fost comunicată prefectului Județului Arad și Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

,,Directorul medical al Spitalului a fost revocat din funcție la propunerea Consiliului de Administrație. După mai puțin de 24 de ore am numit un director medical interimar pentru că suntem într-o pandemie în care este necesară mobilizarea tuturor energiilor și resurselor sistemului de sănătate publică.

Îi mulțumesc fostului director medical dr. Mircea Onel pentru ceea ce a făcut bun în această perioadă, dar suntem într-un moment în care este necesară o altfel de abordare și o mai mare mobilizare.

Pe directorul medical interimar îl așteaptă o sarcină extrem de grea și i-am cerut ca în următoarele 6 luni spitalul să fie prima sa casă și nevoile spitalului să reprezinte nu doar prioritatatea sa profesională, ci și personală.

Suntem într-un moment în care în acest al treilea val al pandemiei toate cadrele medicale au nevoie de coordonare și de o viziune prin care Aradul să poată depăși cu pierderi cât mai mici acest val”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Arad propune revocarea directorului medical

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.