Ziarul electronic al arădenilor

Două zboruri pe săptămână spre Antalya, de la Arad

Două agenţii de turism au lansat, marţi, zboruri directe de la Arad spre Antalya, care vor avea loc de două ori pe săptămână, la prima cursă fiind îmbarcaţi aproximativ 90 de turişti din vestul ţării şi din Ungaria.

După doi ani în care aeroportul din Arad nu a mai avut curse regulate, doi operatori în turism au lansat, marţi, zboruri de două ori pe săptămână spre Antalya, conform News.ro.

Acestea vor fi operate de Christian Tour şi Prestige Tours Internaţional, iar plecările au loc în fiecare marţi (ora 12.45) şi vineri (ora 17.30). Directorul bazei aeriene, Dan Bălăcel, a declarat că cele două contracte semnate cu agenţiile de turism sunt valabile până la mijlocul lunii septembrie, respectiv în sezonul estival. La primul zbor spre Antalya s-au îmbarcat aproximativ 90 de turişti din vestul ţării şi din Ungaria.

Preţurile anunţate pentru Antalya încep de la 363 euro/persoană, cu toate serviciile şi taxele incluse, respectiv transport cu avion, şapte nopţi de cazare şi masă la hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală şi Storno precum şi asistenţă turistică în limba română.

Aeroportul Arad nu a mai avut curse regulate din primăvara anului 2015, când Wizz Air s-a retras, compania operând până atunci pe ruta Arad – Milano (Bergamo). Ulterior, şi operatorul de curse cargo DHL a renunţat la zborurile de pe pista locală.

Aeroportul deţine o aerogară modernă, finalizată în primăvara anului 2016, când a fost inaugurat un terminal nou, pentru plecări, care a costat aproape două milioane de euro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.