Ziarul electronic al arădenilor

Două titluri de campioni naționali pentru șahiștii de la Vados

Stațiunea vâlceană Căciulata a găzduit Campionatele Naționale de Șah pentru copii și juniori la patru discipline: șah clasic, șah rapid, șah blitz și dezlegări.

La capătul a 11 zile de întreceri intense, la care au participat peste 600 de sportivi, delegația Clubului de șah Vados a obținut trei medalii: aur la șah rapid, prin Filip Magold la U12, aur la dezlegări, prin Cristian Oltean la U14, și bronz la șah blitz, prin același Cristian Oltean.

De remarcat că aceste medalii au fost obținute în condițiile în care ambii jucători sunt de vârstă mică la categoriile lor.

De asemenea, pentru rezultatele obținute la șahul clasic, Filip Magold a fost selecționat în lotul național de șah la categoria U12.

Evoluții apreciate au avut și ceilalți reprezentanți ai clubului Vados: Bogdan Pragai, Gabriel Bundău și Mara Istocescu la U08, Constantin Lup la U12, Alexandru Balaban-Voia și Rareș Pragai la U14, Victor Magold la U16.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Șah Club Vados. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.