Ziarul electronic al arădenilor

Două spectacole de teatru, între blocuri, în cartierul Aurel Vlaicu din Arad

Pentru o viață sănătoasă, deschideți fereastra cel puțin o oră și jumătate în zilele de joi – 25 iunie și vineri – 26 iunie.

Și asta pentru a urmări, de la fereastra propriului apartament, două spectacole prezentate de actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Este vorba despre ,,Giulia/Singură acasă”, având-o ca protagonistă pe Angela Petrean Varjasi și ,,Apropo, ați chemat pompierii?” – un oneman show cu Zoltan Lovas. Cele două spectacole vor ajunge în fața publicului în 25, respectiv 26 iunie, de la ora 20.00, în curtea interioară de pe strada Ștefan Luchian, zona Poetului, cartierul  Aurel Vlaicu, Arad.

,,Așteptarea a luat sfârșit. Ieșim din casă pentru a ne bucura împreună. Vă aștept!” – spune actrița Angela Petrean Varjasi

,,Spectacolul «Apropo, ați chemat pompierii?» este unul cu o viață foarte lungă. Așa se face că am avut de-a-lungul vremii ocazia să joc în locuri cât se poate de diferite. Cu toate acestea, întâlnirea pe care o voi avea vinerea aceasta cu publicului este una în premieră absolută pentru mine. Și, cu siguranță, și pentru spectatori. Dragii mei spectatori de care mi-a fost atât de dor și pe care îi aștept să se bucure de teatru … la fereastră” – declară  actorul Zoltan Lovas

Vă reamintim că spectacolele din cadrul proiectului ,,Teatrul la fereastră” pot fi vizionate gratuit.

În caz de vreme nefavorabilă, acestea se reprogramează la o dată anunțată ulterior.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.