Ziarul electronic al arădenilor

Două persoane au fost înșelate de un „director“ din Ineu

baniUn bărbat și o femeie au dat 2.500 de lei unei persoane care le-a promis că îi va angaja la o unitate de învățământ din orașul arădean Ineu, cel care a luat banii fiind cercetat acum de polițiști.

Conform Biroului de presă al IPJ Arad, bărbatul care a luat banii de la cele două persoane este cercetat de poliţiştii din Ineu pentru înşelăciune prin folosire de calităţi mincinoase.

Oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat, care a spus că un alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, care s-ar fi recomandat în mod fals ca având funcţia de director în cadrul unei instituţii de învăţământ din Ineu, i-ar fi solicitat şi ar fi primit bani pentru a-i facilita angajarea, atât a sa, cât şi a unei femei, în unitatea de învăţământ respectivă, fapt ce nu s-a mai întâmplat.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în schimbul angajării celor două victime, cel în cauză, ar fi solicitat şi primit de la acestea, în mai multe tranşe, suma totală de 2.500 de lei“, se precizează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Pe numele bărbatului care a luat banii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune prin folosire de calităţi mincinoase.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.